Huis te koop

535000€

4 slaapkamers 154 vierkante meters

Immoweb code : 20236013
Immoweb code : 20236013

Overzicht

4 slaapkamers
1 badkamer
154 vierkante meters bewoonbare ruimte
118 vierkante meters grond
Beschikbaar vanaf : 31/08/2025

Omschrijving

Charmante instapklare stadswoning met gezellige stadstuin

CONTACT Laura via 0473 41 35 62 of via [email protected]

Mobiscore: 9,4/10
Epc-score: B

BEZOEKMOMENT OP AFSPRAAK OP ZONDAG 20/10

Deze hedendaagse woning bevindt zich in de Nijverheidstraat, een hippe buurt in Sint-Amandsberg nabij het bruisende centrum van Gent. De woning ligt vlakbij het Bijgaardepark en het station Gent-Dampoort. Bovendien is de woning vlot bereikbaar dankzij de nabijheid van de diverse invalswegen.

Deze charmante woning met hoge plafonds en bijzonder veel lichtinval onderging een renovatie in 2006. De indeling is als volgt: Inkomhal, waar een apart gastentoilet voorzien is, alsook een wasplaats/fietsenbergplaats en de trappenhal naar boven. Via de glazen deur in de inkomhal heeft u toegang tot de ruime leefruimte met vide en centrale lichtstraat. De leefruimte beschikt vooraan over een open keuken ingericht met alle nodige toestellen, centraal de eetruimte en achteraan de gezellige zithoek met gashaard. Aan de zithoek is er een groot schuifraam dat uitzicht geeft op de fraai aangelegde stadstuin met terras. Dankzij het licht en de hoge plafonds heeft de leefruimte een fijn ruimtelijk gevoel.

De trap in de inkomhal brengt u naar de eerste verdieping waar zich de master bedroom met authentieke planken vloer en de badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een dubbel wasmeubel, douche, groot ligbad en een 2e toilet. Op de 2e verdieping bevinden zich nogmaals twee slaapkamers, waarvan één u toegang geeft tot de zolderkamer. De zolderkamer is vo

Neem contact op